Setkání fotografů proběhne 26.11.2016 v KC Zahrada

Setkání fotografů, celorepublikový svátek pro všechny, kteří rádi fotí, proběhne 26.11.2016. Nabídne vám jedinečnou příležitost setkat se s předními českými fotografy v čele s Antonínem Kratochvílem, lektory FotoInstitut.cz či ambasadory firem Canon a Nikon, se kterými můžete v přátelské atmosféře diskutovat na různá témata nebo prostě jen načerpat inspiraci pro své další fotografické zážitky.

Již 25. Setkání fotografů proběhne 26.11.2016 v KC Zahrada v Praze 4 – Chodově.

Vzácným hostem letošního podzimního Setkání fotografů bude Antotnín Kratochvíl.

Antonín Kratochvíl je český portrétní a reportážní fotograf žijící v USA.
Patří mezi zakládající členy fotografické agentury Sedm (VII Photo Agency).
Věnuje se hlavně dokumentární fotografii, za kterou byl několikrát mezinárodně oceněn.
V roce 1999 ho časopis American Photo zařadil mezi sto nejvýznamnějších osobností světové fotografie.

Partnery 25. Setkání fotografů jsou společnosti Canon a Nikon. Obě firmy zde představí své nejžhavější novinky. Pod vedením odborníků centra digitální fotografie, firmy Megapixel i specialistů z Canonu a Nikonu budete mít příležitost vyzkoušet si nové fotoaparáty, objektivy i příslušenství.

Do kulturního centra Zahrada v Praze 4 - Chodově zveme všechny fanoušky fotografie. I ti náročnější z Vás si zde určitě vyberou z pestré škály přednášek i fotografických workshopů. Jen měsíc a půl zbývá do zahájení podzimního Setkání. Na programu budou přednášky, workshopy, poradny od 9 až do 19-ti hodin. Mezi jinými Antonín Kratochvíl, Karel Cudlín, Andrej Macenauer, Kamil Varga, Pavel Krásenský, Antonín Lavrenčík, odborníci a ambasadoři jako David Bernard, Michael Jurák a Luděk Bouška či redaktoři FotoAparát.cz Jakub Súkeník, Petr Koritina a Jan Dobrovodský. A mnoho dalších.

Sledujte web www.setkanifotografu.cz Registrace již je možná, workshopy se připravují. Těšíme se na Vás!

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram