Zveme vás na 4. Brněnský Fotomaraton 11.6.2016

4. Brněnský Fotomaraton proběhne 11. června v sídle společnosti ZONER software, a.s., Nové sady 18, Brno. Startuje se v 9:00, vyhlášení vítězů bude v 18:00. Více informací v článku

V sobotu 11. června proběhne v Brně velká fotografická soutěž – 4. Brněnský FotoMaraton.


Soutěž je určena pro širokou veřejnost, amatéry i profesionály, pro všechny, kdo rádi fotografují. Úkolem je během pěti hodin vyfotografovat sérii snímků na zadaná témata, která budou vylosována samotnými účastníky při zahájení. Startuje se v 9:00 v sídle společnosti ZONER software, a.s., Nové sady 18, Brno. Vyhlášení vítězů bude v 18:00 na stejné adrese.

Brněnský FotoMaraton je jedním ze série FotoMaratonů 2016; v Praze proběhl FotoMaraton 14. 5., 11. 6. bude FotoMaraton v Brně a 17. 9. proběhne Šumavský FotoMaraton v Kašperských Horách.

Na vítěze čekají zajímavé ceny, partner soutěže společnost OEHLING, váš spolehlivý partner na cestě k fotografii! věnoval poukázky na nákup fototechniky, mezi cenami nebude chybět ani software na úpravu fotografií Zoner Photo Studio 18 Pro, fotografický workshop pořádaný Fotoinstitut.cz, předplatné časopisu Digitální Foto Magazín a řada knih z produkce vydavatelství Zoner Press.

Registrace na Brněnský Fotomaraton 11. 6. zde

Zobrazit pokyny a pravidla k soutěži.

Datum konání: 11. 06­. 2016, 09:00–19:00

Místo konání: ZONER software, Nové sady 18, Brno (mapa)

Vstupné na akci: 50 Kč při registraci předem (jinak 100 Kč)

Kontakt pro zákazníky: Miroslav Kučera miroslav.kucera@zoner.cz (úprava/zrušení vaší registrace atd.)

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram