Setkání fotografů 2.4.2016 poprvé s Canon i Nikon

Celorepublikový svátek pro všechny, kteří rádi fotí. To je tradiční akce SETKÁNÍ FOTOGRAFŮ, která proběhne 2.4.2016 a nabídne vám jedinečnou příležitost setkat se s předními našimi fotografy, lektory FotoInstitut.cz či mladými ambasadory firem Canon a Nikon, se kterými můžete v přátelské atmosféře diskutovat na různá témata nebo prostě jen načerpat inspiraci pro své další fotografické zážitky.

Nejen techničtí nadšenci si zde budou moci poprvé prohlédnout a vyzkoušet fotografickou techniku značek CANON i NIKON. Obě firmy zde představí své nejžhavější no­vinky. Pod vedením odborníků centra digitální fotografie, firmy Megapixel i specialistů z Canonu a Nikonu budete mít příležitost vyzkoušet si nové fotoaparáty, objektivy i příslušenství. 

Tváří jarního, již 24.ročníku této populární akce, je reportážní fotograf Jan Šibík. Kromě dvou workshopů, které zde povede na téma Street photo si můžete poslechnout jeho přednášku doprovázenou fotografiemi s názvem Uprchlická krize očima Jana Šibíka.

Na programu budou přednášky, workshopy, poradny od 9 až do 19-ti hodin. Mezi jinými Kamil Varga představí fotografickou techniku Luminografie – malba světlem, Andrej a Helena Macenauerovi vás zavedou do světa krajinářské fotografie, Ondřej Záruba vám povypráví o tom, jak fotografoval Rallye Dakar. Nikon a Canon zde představí své mladé talentované fotografy-ambasadory, kteří se aktivně zajímají o koncertní, sportovní či svatební fotografii… 

Do kulturního centra Zahrada v Praze na Chodově zveme všechny fanoušky fotografie! I ti náročnější z Vás si zde určitě vyberou z pestré škály přednášek i fotografických workshopů. Jen měsíc a půl zbývá do zahájení jarního Setkání. 

Sledujte web www.setkanifotografu.cz Registrace již probíhá. Těšíme se na Vás !

Registrace zde

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram