Už jen týden do zahájení Fotoexpo 2015!

  • 12.10.2015
  • PR

Třetí ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO 2015 bude zahájen v sobotu 17. října 2015 v Národním domě na Vinohradech. Připraveny jsme pro vás dva sály s fototechnikou, besedy, audiovizuální projekce, exkluzivní workshopy, tematické stage a mnoho dalšího!

Zakupte si v předprodeji základní vstupné za 250 Kč a nechte se strhnout prezentací držitelů ocenění QEP jako jsou Ivana Matějková Havlíková, Václav Sojka, Miroslav Vojtěchovský, Jiří Jiroutek, Antonín Malý, Marian Beneš a Zdeněk Lhoták. Na velkém plátně tak budete mít možnost vidět fotografie ze světa šperku, přírodních živlů, produktové fotografie, aktu nebo černobílých portrétů.

Audiovizuální projekci s následnou besedou bude mít také Sára Saudková. V hlavním přednáškovém sále se budou skvěle vyjímat i sportovní fotky Martina Kozáka nebo uznávaného reklamního fotografa Tomáše Třeštíka. Ženy ve svých fotografiích představí Tereza z Davle. Fotografové Marcel Konečný a Pavel Svoboda povypráví o svých cestách kolem světa. S nejnovějšími fotografickými trendy vás seznámí Ondřej Neff. Jaké je to pohybovat se v zákulisí a na pódiu při hudebním koncertu ukáže Martina Mlčúchová.

Na exkluzivních workshopech s omezenou kapacitou se naučíte, jak se fotí vaši nejen čtyřnozí miláčci nebo jídlo pro ty nejvybranější restaurace. Odborníci vám přiblíží historické techniky fotografování a naučí začátečníky i pokročilé perfektně ovládat fotoaparát. Zajímá vás glamour, reklamní fotka nebo akt? Těšte se na exkluzivní workshopy se vším, co toto téma dělá tak zajímavým. V rolích lektorů budou např. Filip Matušinský, Lukáš Dvořák, Vlastimil Kula nebo Jan Černý. Na Fotoexpu 2015 nesmí chybět technika a příslušenství a tak vás čeká mnoho specializovaných workshopů o světle, kalibraci, ateliérovém vybavení a postprodukci.

Ve dvou sálech se budou prezentovat novinky více než 55 značek fotografické techniky a příslušenství. Těšte se také na horké novinky z oblasti tisku, mobilních technologií, dronů, ukládání dat a publikací ze světa fotografie.

A to stále není vše.

Ke každé zakoupené vstupence dostanete poukaz na CEWE FOTOKNIHU mini ZDARMA! Poukaz lze využít i jako slevu 200 Kč na jakoukoliv CEWE FOTOKNIHU z nabídky FOTOLAB.cz.

Podrobné informace najdete na www.fotoexpo.cz a facebooku. Předprodej vstupenek zajišťuje GoOut.cz

(foto: Sára Saudková)

(foto: Martin Kozák)

(foto: Tomáš Třeštík)

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram