Objevte novou prodejnu Megapixel v Brně, vyzkoušejte workshopy zdarma

  • 02.09.2015
  • PR

Fotografové z okolí Brna se konečně dočkali: nová, velká prodejna Megapixel na Londýnském náměstí 1 přináší zázemí a domov pro každého fotografa. V rámci slavnostního otevření, které se koná již tento čtvrtek 3. 9. jsou pro návštěvníky připraveny praktické workshopy zcela zdarma a podle slov budou následovat do budoucna i další. Na prodejně tento den budou i zástupci a lektoři fotografických značek. Co vás čeká tedy tento čtvrtek?

Praktické workshopy ve zkratce:

Workshopy
Fujifilm 12:30–14:00 16:00–17:30
Canon 12:00–13:00 14:00–15:00
Nikon 11:30–13:00 14:00–15:30 16:00–17:30
Létání s drony 14:00–15:30 15:30–17:00

Všechny workshopy a setkání jsou bez registrace.

Co vás čeká?

Novinka Olympus OM-D E-M10 Mark II
Vyzkoušejte si nový model E-M10 Mark II ve spojení s novými objektivy, které má aktuálně společnost Olympus v nabídce.

Podle čeho si vybrat správný monitor?
Odborníci ze společnosti EIZO vám odhalí důležité parametry grafických monitorů, které jsou určeny pro fotografy. Součástí bude i diskuse nad kalibrací monitoru, správným nastavením pracovního prostředí.

Objevte fotoaparáty s vysokým rozlišením
Canon představí na na praktickém workshopu svoje novinky Canon 5DS/R. Praktické ukázky, možnosti využití vysokého rozlišení a ukázky tisku jemných detailů.Přijdte si porovnat a vyzkoušet novinky, nové technologie, které patří mezi špičku.

Fotografování s s externími blesky s Nikonem
Objevte kouzlo fotografování s externími blesky. Na praktickém workshopu Nikonu si vyzkoušíte focení s blesky na fotoaparátu i mimo něj. Objevíte kouzlo synchronizace časů a zachycení pohybu. Bude na co se těšit. Techniku značky Nikon si samozřejmě vyzkoušíte na místě s lektory Nikonu.

Focení s modelkou
Připravte se na focení modelky v prostorech prodejny Megapxiel. Připraveny jsou pro vás 2 workshopy s lektorem Fujifilm. Neváhejte a přijdte si vyzkoušet jak se fotí s modelkou, jak zvládnout komunikaci pro dosažení těch správných poz.

Fotíme z výšek
Díky kvadropterám dnes můžeme zachytit nádherné snímky z výšky a ukázat netradiční pohled na fotografii a video. Přijďte na praktické workshopy, kde se naučíte ovládat létající drony a získáte základy pro vaše fotografování ze vzduchu.

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram