Fotobrašna Think Tank Retrospective 20 v1

23.6.2023 pk0036 pk0036
Typ inzeratu: prodám
Druh: Brašny a pouzdra
Lokalita: Jihomoravský kraj
Značka: Ostatní
Stav: Běžné stopy používání

Prodám fotobrašnu Think Tank Retrospective 20 v1 v dobrém stavu. Je to dostatečně velká brašna přes rameno pro nošení těla s objektivem Nikon 70-200 mm f/4 a dalších minimálně dvou objektivů.
Vnitřní prostor snadno přizpůsobíte potřebám díky velkému množství přepážek na suchý zip. Brašna je z pevného materiálu a zajišťuje bezpečí pro fotovýbavu. K brašně přísluší též pláštěnka.

Má velké množství vnitřních kapes a přihrádek pro fotopříslušenství i svačinu na cesty. Některé kapsy jsou na zip, některé jsou se suchým zipem.
Z vnějšku jsou po stranách další dvě kapsy pro láhev s pitím či malý stativ. Také jsou z boku popruhy pro uchycení dalších předmětů. Ze zadní strany je zvnějšku další velká kapsa na zip na větší předměty/dokumenty, které chcete mít dobře skryté.
Z přední strany je pod klopou velká kapsa pojištěná suchým zipem, do které se vleze spousta příslušenství, větrovka, svačina... Klopa drží na suché zipy, které lze ale zaslepit, pokud so do brašny potřebujete dostat potichu.

Popruh přes rameno je dostatečně široký a je na něm velmi silné a pohodlné polohovatelné protiskluzové polstrování. Díky tomu se brašna pohodlně nosí i při delších túrách.

Fotobrašna působí civilně, není na první pohled poznat, že obsahuje drahou techniku.

Vnitřní rozměry: 30 x 28 x 15 cm (Š x V x H)
Vnější rozměry: 33 x 31 x 19 cm (Š x V x H)
Přední kapsa: 25 x 26 x 7 cm (Š x V x H)

Hmotnost 1,5 kg

Zakoupeno v únoru 2018.

Cena 2.500 Kč.
Preferuji předání v Brně.


petr-konig@seznam.cz