Canon EF 300/2,8 L USM + Canon 2x Ext I + Canon 1,4 Ext III

20.4.2021 Fanouš Fanouš
Typ inzeratu: prodám
Druh: Objektivy
Lokalita: Plzeňský kraj
Značka: Canon
Stav: Běžné stopy používání

Po dlouhém rozhodování nabízím k prodeji svůj skvělý profesionální objektiv Canon EF 300/2,8 L. Jedná se o špičkové, absolutně ostré a rychlé sklo, které využijí zejména nadšenci pro focení zvířat nebo sportu (a to já bohužel nejsem). Rád bych ho využil, ale na focení zvířat prostě není čas. A pak také, zahájil jsem přechod na objektivy s RF bajonetem.
Co v případě koupě dostanete? Jednak objektiv, který je ve výborném stavu, parádně ostří, bez plísní na optice, škrábanců na optice. Co se týče těla objektivu, tak tam jsou drobné známky újmy na kráse, ale kdo měl někdy něco podobně dlouhého, tak ví, že to je prostě normální. A protože focení je moje vášeň a podobné sklo si člověk opravdu nekupuje často, tak jsem na něj pořídil neoprenový obleček od Lens-protect. Dále pak v ceně nabízím Extendery 2x (verze) a 1,4x (verze III) se kterými se dá z 300 mm udělat 600/5,6 respektive 400/4. S oběma objektiv spolupracuje správně jak má a i po nasazení extenderů zobrazuje foťák správně clonové číslo. Objektiv je vybaven Drop-in UV filtrem. A všechno tohle dostanete zabalené v batohu Tamrac, který je vytvořený práve pro tyto velké teleobjektivy.
Nejsem prvním majitelem.
Kdo mne zná, tak ví, že se k technice chovám opravdu opatrně a s láskou, takže pokud budete mít zájem, tak určitě budu chtít předat osobně po ozkoušení z Vaší strany. Na místě ozkoušení a předání se můžeme domluvit. Obecně 100 km okolo Plzně dojedu, dále je to po domluvě. Rozhodně nikam neposílám!


fanous.foto@gmail.com 777641356