Canon připravil Valentýnské dárky. Nechybí tiskárna na nehty i akční kamera.

  • 24.01.2020
  • PR

Každý rok si lámeme hlavu nad tím, čím svou drahou polovičku v den svátku všech zamilovaných obdarovat. Mezi nejčastější dárky patří bezpochyby květiny, bonboniéry a romantické večeře. Zkuste být letos originální a překvapte své milé dárkem, který je potěší a opravdu jej využijí.

Pro manželku či přítelkyni

Instantní vzpomínky na každý okamžik

Fotoaparát Canon Zoemini S obzvláštní každý večírek i rodinnou dovolenou. Umožňuje totiž okamžitý tisk fotek. Je tak ideálním prostředníkem pro zachycení jedinečných chvil strávených s našimi nejbližšími. Navíc díky integrovanému zrcátku umožňuje bezchybná selfie všech zúčastněných. Vytištěná fotografie může představovat skvělý dárek pro účastníky večírku nebo poslouží jako základ pro album z dovolené; Valentýn pak přímo vyzývá ke zvěčnění romantické chvilky jen ve dvou. Díky Zoemini S si budete jedinečné okamžiky pamatovat navždy!

Cena: 3 590 Kč


Zdroj: Canon

Samolepky na nehty přímo z tiskárny

Multifunkční tiskárna Canon PIXMA TS8350 umí zhmotnit fotografie srovnatelné s profesionální fotolaboratoří. Kromě toho, že spolehlivě vytiskne jakýkoli dokument či fotografii, dokáže navíc uspokojit všechny parádnice. Umožňuje totiž výrobu samolepek na nehty. Ženy si tak mohou vytvořit jedinečný doplněk, který podtrhne jejich outfit (vzhled). Stačí do tiskárny vložit příslušný samolepicí papír v aplikaci Nail Creator for Canon zvolit kýžený design (vzor) nebo si vytvořit svůj vlastní. Pokud chtějí muži udělat svým drahým polovičkám radost, tiskárna Canon PIXMA TS8350 může být nečekaným trumfem, a i oni sami pro ni jistě najdou využití.

Cena: 4 390 Kč


Zdroj: Canon

Pro manžela či přítele

Profi videa a fotografie v jednom

Ať už se touží vaše drahá polovička stát youtuberem nebo chce jen natáčet kvalitní videa a fotit profesionální fotografie, fotoaparát Canon PowerShot G5 X Mark II ho jistě potěší. Model váží jen o něco málo přes 300 gramů, ale s videi dokáže netušené kousky. Mezi jeho nesporné výhody patří snadné ovládání, kompaktnost, dotykový displej a připojení na Wi-Fi.

Cena: 24 099 Kč


Zdroj: Canon

Akční kamera pro milovníky adrenalinu

Adrenalinové zážitky jsou v dnešní době velmi populární, neboť nás dokážou vymanit z každodenní rutiny. Zvěčnění všech bláznivých okamžiků umožní akční kamera Canon IVY REC. Jednoduše se ovládá a lze ji bez problémů nosit s sebou kamkoli připnutou na opasku, na batohu nebo schovanou v kapse. Navíc je voděodolná a nárazuvzdorná­.Kamera hravě zvládne lyže, skateboard, divokou vodu, horské kolo a extrémní sporty. Vzhledem k její malé velikosti ji ale jistě ocení i milovníci poklidnějších venkovních aktivit. Dokáže natáčet video v rozlišení Full HD i pořizovat statické snímky. Připojení přes Wi-Fi a Bluetooth® umožňuje ihned sdílet fotografie a videonahrávky na sociálních sítích pomocí aplikace Canon Mini Cam.

Cena: 2 990 Kč


Zdroj: Canon

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram