Zpráva z 22. Setkání fotografů 7. 3.

Tuto sobotu 7. března se konalo již 22. Setkání fotografů - fotografický festival pro každého, kdo rád fotí. Na workshopech a přednáškách jste se zde mohli setkat se známými fotografy, jako je Sára Saudková, Kamil Varga, Petr Slavík, Milan Blšťák či Andrej Macenauer a další. Bohatý program doplňovaly soutěže i ukázky techniky. Přečtěte si, jaké to bylo a podívejte se na fotky z akce

22. Setkání fotografů přineslo celých 21 workshopů a byl o ně tradičně velký zájem. O své fotografické umění se na nich s vámi poděla Sára Saudková, Kamil Varga, Milan Blšťák, Petr Slavík, Andrej Macenauer a další. Na celkem 17 přednáškách a při poradnách a debatách jste mohli načerpat nové informace přímo od odborníků, povídat si s nimi na různá témata, a ptát se na vše, co vás zajímá.

Na místě se konaly i prezentace fotografické techniky, příslušenství, knih, softwaru, fotopapírů, časopisů či monitorů. Některé prezentace byly letos i prodejní.

Děkujeme vám také za pozitivní reakce – pro organizátory je to vždy nejlepší odměna za jejich práci:-)
„Bylo to moc prima! Děkuju a už se moc těším na další Setkání!“ Blanka S.
„Skvělý zážitek! Coby návštěvník jsem byl spokojený“ Marcel Š.

Interaktivní soutěže přímo na místě se u vás také těšily velkému úspěchu – fotit jste mohli zátiší a kapající kapky – zejména to druhé je těžší, než se zdá.

Na své si tedy opět přišli všichni, kdo rádi. A nebo i ti, kdo mají rádi Stánky s ukázkami fotografické techniky, publikací, příslušenství či monitorů si pro vás přichystaly firmy Megapixel, Nikon, Zoner, Zoner press, EIZO, Digitální foto magazín či fotopapíry Ilford.
Přišlo vás opět velký počet, a my vám za to děkujeme – jen díky vám, příznivcům fotografie, se může akce uskutečnit v příjemné atmosféře – což se i letos povedlo. A o tom by mělo být každé setkání, nejenom to naše Setkání:-)

Pro další fotky můžete sledovat náš Facebook. Zde i na internetových stránkách se brzy také dozvíte informace o podzimní akci. A také si vás dovolujeme pozvat na internetové stránky a Facebook FotoMaratony.cz – akcí, které nás letos budou čekat již zanedlouho…

_____________­________________________­________________________­______________________
     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram