Megapixel - Fotobazar s mnoha výhodami

  • 06.08.2014
  • PR

Každý fotograf má doma techniku, kterou už nepoužívá, nebo prostě přišel čas koupit si nového “mazlíčka”. Co s tím starým, který i po mnoha utvrzeních, že jej budete používat jako záložní, nakonec skončí ve skříni? Rozumným a logickým krokem je využít možnosti bazaru a poslat techniku dál do světa, jelikož někomu ještě dobře poslouží. Jak zboží prodat nebo ještě lépe nakoupit výhodně na protiúčet?

Bez rizika, ztráty času a nervů

Tak lze snadno popsat možnost výkupu u osvědčeného prodejce fototechniky. Například Megapixel nabízí fotografům výkupní kalkulačku, která po zadání základních parametrů zobrazí výkupní cenu a nabídne možnost výkupu. Snadné, rychlé, efektivní a především spolehlivé.

A co ty výhody?

Co můžeme očekávat? Mnohdy budete překvapeni. První výhodou je možnost vyzvednutí prodané techniky přímo u vás doma. Megapixel dále nabízí možnost nákupu na protiúčet, kdy k výkupní ceně dostanete 5% jako bonus a otevírá se možnost nákupu na splátky bez navýšení. A to po celý rok. Ideální řešení nejen pro profesionální fotografy. Snadno si tak pořídíte z pohodlí domova fotoaparát. Navíc se 100% jistotou kvalitního partnera, který se o vše postará a nabídne veškeré záruky.

Jakou cenu má váš foťák?

Ojedinělá výkupní kalkulačka na fotografickém trhu, vám tak umožňuje zjistit během několika kliknutí cenu vašeho fotoaparátu a nově i samotného objektivu. V případě dalších dotazů jsou k dispozici specialisté na bazar, kteří vám zodpoví vaše otázky.

A co nákup v bazaru?

Jedno dobré pořekadlo říká: “Nekupujte zajíce v pytli”. Veškerá technika je v Megapixelu testována a na veškeré bazarové zboží je 6 měsíční záruka. Pokud nejste spokojeni nebo jste si pořízení rozmysleli, tak při nákupu online máte 14 dní na vrácení zboží.

Nakupujte chytře a s jistotou

Prodejem či nákupem u spolehlivého partnera získáváte záruky a výhody, které jinde nedostanete. Každý vám řekne, že sázka na kvalitu se vyplatí. Vyzkoušejte si výkupní kalkulačku a bazarové služby Megapixel a přesvědčte se sami.

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram