21. FotoVýstava - Petr Tykvart

Na 21. FotoVýstavě se Vám představí Petr Tykvart, kterého pod tímto jménem znáte i z fotogalerie. Je mu 25 let a věnuje se především fotografování koncertů. Mezi jeho záliby patří především cestování, příroda – a samozřejmě hudba.

 

Líbil se vám článek?

Komentáře

Zobrazit diskusi ke článku ve fóru
  • Pavel Odehnal
    Pavel Odehnal
    03.05.2008 14:29

    PPhoto : Mám to chápat tak, že jedině fotka z fotobanky může mít (má) nějakou "cenu"? Aha.

  • J K 3
    J K 3
    05.05.2008 14:28

    David Bergmann: Dobrý den, mohl byste Vaše slova nějak konkretizovat? Těším se na Vaši odpověď. S pozdravem Jan Kratochvíl

  • David Bergman
    David Bergman
    19.05.2008 19:10

    @ j_k - Připravili jsme pro vás - naše čtenáře novou rubriku: FOTOVÝSTAVY. Formou klasické výstavy v elektronické podobě budeme postupně představovat nejlepší a nejzajímavější autory z naší FotoGalerie. Startujeme právě dnes představením slovenského autora - Majo Srníka.
    Vypadalo to slibně...

    Toliko konkretizace, dostatečně výstižně Lubo Torok.
    Bergman stačí s jedním en.

  • Fotograf 59
    Fotograf 59
    22.05.2008 09:30

    Lubo Torok: Kdyby sis to poradne precetl, mozna bys pochopil. Zase jsem se presvedcil v diskuzi o ceske "uzasne" mentalite :o)

  • J K 3
    J K 3
    23.05.2008 08:50

    Petr Tykvart: Ohledně té mentality bych s Vámi asi souhlasil, jen s tou výhradou, že nevím, jak je to s lidmi v cizích zemích. Třeba jde o obecný fenomén.. Každopádně v Čechistánu se člověk denně přesvědčuje o lidské bezohlednosti, nevybíravosti, malosti, závisti a touhou vybít si na někom vlastní mindráky . I kritická diskuse může být přece v přátelském, a ne v jedovatě útočném tónu (nemyslím jen tuto diskusi, ale "diskuse" na FotoAparátu obecně, zejména ve fotogaleriích). Takoví lidé totiž svými způsoby jen poškozují server a znechucují ostatní (je to naschvál?), ale zároveň vlastně uráží pouze sami sebe a dělají si vizitku pro vnímavější lidi velmi dobře čitelnou. Nicméně určitá kritičnost a jiné pohledy na věc jsou potřeba, ale je třeba hovořit racionálně, otevřeně, konstruktivně a bez zášti. Vždyť jak pronesl Albert Einstein, "večírek, na kterém se všichni shodli, byl ztracený večer" :) S pozdravem a přáním dobrého světla Jan Kratochvíl

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen.

Komentáře k článku (14)

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram