Jak je to s FotoBalcar.cz?

Blíží se konec roku a s ním je spojeno množství zážitků, které se neopakují. Firma FotoBalcar Vám přeje, aby i ten další rok byl stále dobrý, aby fotografický koníček i u Vás našel své místo a teší se na další setkání s Vámi. V článku najdete poděkování za Vaši přízeň.

Není to tak dávno, co jsem potřeboval poradit při nákupu elektroniky. Byl jsem ztracený v přemíře informací, nekonečném množství výrobků a v každém obchodě mi řekli něco jiného. Pak jsem si vzpomněl na kamaráda, který v tomto oboru podniká. No kamarád, ten mi určitě dobře poradí, navíc se známe už odjakživa. Také jsem mu ihned zavolal a jak jinak, ochotně a výborně mi poradil.

Proč o tom píšu? Protože nám spousta našich zákazníků říká, že právě my jsem pro ně takoví kamarádi a přátelé a vždy jsme jim dobře poradili. To mi věřte, že to je to nejkrásnější, co mohu v našich obchodech od vás slyšet. Nikdy jsme neprahli být největší, viděli jsme, že u těch největších velmi často zaniká onen kouzelný osobní kontakt, který je nám tak příjemný.

Proto jsme takoví, jací jsme. Otevřeli jsme novou prodejnu v centru, abychom vám byli ještě blíž. Začali jsme zajišťovat naše klienty půjčovnou profesionální foto-techniky. Zajišťujeme školení, čištění čipů, atd.

Naše přání je i nadále spokojený zákazník, případně kamarád. Jak se tedy odlišujeme od konkurence? Dobrou radou, vstřícností, která nekončí prodejem. Školeným týmem, skutečně fotících lidí, tedy těch, kteří prožívají a řeší stejné problémy jako vy. Neustále se snažíme zlepšovat a zdokonalovat náš e-shop. Naše kamenné prodejny nabízí stále se rozrůstající sortiment příslušenství: brašny, batohy – Tamrac, Lowepro, filtry – B+W, HOYA, stativy – Manfrotto, Velbon, Gitzo, paměťová média – SanDisk,Pretec. Především ale kompletní sortiment od firem Canon, Nikon, Olympus, Sigma, Sony, Tokina, Tamron.

K našim dlouholetým, stálým klientům patří malé i velké tuzemské i zahraniční firmy, pojišťovací společnosti, banky. Významné osobnosti z kulturního i politického světa, ti všichni důvěřují nám, firmě FotoBalcar.

A právě díky pomoci těchto a mnoha jiných lidí z našeho okolí můžeme již druhým rokem plnit nejen vánoční přání cca 60ti dětí z dětského domova v Krupce. Tímto bych při příležitosti blížícího se konce roku poděkoval rád všem. Našim zákazníkům za důvěru a trpělivost, za tisíce prodaných zrcadlovek, stovky objektivů, moře kompaktů, blesků a ostatního. Našim dodavatelům za přátelskost, vstřícnost a ochotu. Děkuji.

za společnost FotoBalcar.cz

Adam Balcar

     

Líbil se vám článek?

Tisknout článek

Tip na článek

Jak funguje režim vysokého rozlišení
Jak funguje režim vysokého rozlišení

40 mo­delů fo­to­a­pa­rátů dnes ge­ne­ruje fo­to­gra­fie s vy­so­kým roz­li­še­ním (high re­so­lu­tion mode) ty­picky 4× vět­ším, než je roz­li­šení vlast­ního sen­soru. Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II tak zvýší množ­ství pi­xelů z 24Mpix na 96Mpix. Re­žim vy­so­kého roz­li­šení u Pa­na­so­nic Lu­mix 5S II jsem vy­zkou­šel na Šu­mavě při fo­to­gra­fo­vání hor­ského po­toka dlou­hými časy, kra­jiny krát­kým te­le­ob­jek­ti­vem a rysa os­t­ro­vida krát­kou ex­po­zicí.

Doporučujeme

Nejčtenější články

Nejčtenější fototesty

FotoAparát.cz - Instagram